Legyen második rész?

2010. augusztus 28., szombat

26.(VÉGSŐ) fejezet

26.(VÉGSŐ) fejezet – Minden jó, ha jó a vége

A kocsi leparkolt a palota előtt, én pedig úgy lőttem ki belőle, mint az ágyúgolyó. Meg sem várva a többieket a trónterembe rohantam. Mikor elértem, két kezemmel meglöktem, aminek köszönhetően nekicsapódott a falnak és helyből kitört.
- Bella! – mondtam Aro meglepetten. – Jane-t hol hagytad?
- Hol hagytam? – kérdeztem kiabálva. – Itt. – mutattam fel a dobozt. – Megölték!
- Micsoda? – állt fel Marcus. Na végre valami érdekli. Persze a Volturi lehetséges veszte senkit nem hagyott hidegen. A szobában lévők feszülten figyeltek. Volt, aki engem nézett, volt aki Aro-t, volt aki a dobozt.
- A saját fegyverünkkel ölték meg! Náluk vannak Jane kései. – mondtam, és az emlékek hatására, nem bírtam tovább, összeestem. Hangtalanul sirattam barátnőmet.
- Bella, kedvesem. – lépett mellém Aro. – Nem lesz semmi baj. – mondta, miközben letérdelt mellém, és vállamat simogatta. Nagyszerű. Hol vannak a kamerák?! Figyeljétek a nagy Bella Volturit. Sebezhető és zokog! Most kell támadni. gondolataimból halk torokköszörülés rángatott ki. A hang irányába fordultam és megláttam Tyler-t, Bob-ot és Tyna-t.
- Oh. – álltam fel. – Aro, ők Tyler, Bob és Tyna. – mutattam rájuk. – Barátok és velünk szeretnének harcolni.
- Arra még fel kell készülnünk! – mondta Marcus.
- Felkészülni?! – kérdeztem idegesen. – Nincs mit előkészíteni. Nyíltan fogunk harcolni ellenük! És most azonnal indulunk! – adtam ki a parancsot, mire mindenki a saját fegyvereiért indult.
- Nem kéne ezt… - kezdte Aro, de gyilkos pillantásom elhallgattatta. – Rendben. Akkor indulás.
- Na, végre. – mondtam és a többiekre néztem. – Menjetek a fegyvereitekért! Felix!
- Igen? – kérdezte és elém lépett.
- Adj nekik pár kést! – intettem Tyna,Tyler és Bob felé. Felix bólintott és eltűnt, majd pár perc múlva három övvel tárt vissza, amikre kések voltak aggatva. Egyet-egyet adott nekik, majd ő is elment felkészülni.
Idegesen járkálva vártam, hogy mindenki megérkezzen. Kb. 10 perc múlva mindenki harcra készen állt a teremben.
- Oké. Most, hogy mindenki itt van, ismertetem a tervet. – mondtam és megálltam. – Nincs terv! A szervezkedések miatt többen meghaltak közülünk! Nyílt csatában fogjuk eltiporni őket! – jelentettem ki ellentmondást nem tűrve.
- Lehet, hogy sokan meghalunk! De ezt a vámpírságért tesszük! Minden, a csatában elesett vámpírnak tisztelet szobrot állítunk ebben a teremben. – mondtam körbemutatva. – Nem hagyjuk, hogy megszégyenítsenek minket, igaz?
- Igen! – hallottam mindenfelől.
- Akkor indulás! – mondtam és a csapatot a kijárat felé vezettem.

2 óra múlva

A magánrepülőnk Denali-ban landolt. Az ajtó kinyílt és mind leszálltunk. Végignéztem a csapatunkon. Kevesen voltunk. Alec, Dem és Jane nélkül nem voltunk teljesek. A csoport rendezetten ballagott az erdő felé, majd mikor elértük, rohanni kezdtünk. Meg sem álltunk a házig. Az épület előtt egy kisebb tömeg állt. Lehettek úgy 20-an. Eleazar állt elől.
- Sejtettük, hogy eljöttök. – mondta és előrébb lépett. – Ma dől el minden. Élet és halál.
- Mi élünk, ti haltok! Mi sem egyszerűbb. – mondtam neki.
- Fő az optimizmus, Bella. – mondta mosolyogva. Szemét végigfutatta rajtunk, majd megállt Kate-en. – Ellenünk fogsz harcolni?
- Igen. Sajnálom, de úgy gondolom, nincs igazatok. – mondtam lehajtott fejjel.
- Rendben! Akkor te is meghalsz! – morogta Eleazar és támadóállásba állt. A többi lázadó követte a példáját. Torkomból mély, ijesztő morgás tört fel. A szememet elborította a vörös köd és csak egy dolgot szerettem volna. Gyilkolni. A volturik is támadóállásba vágták magukat. Legörnyedtem, és megindultam a lázadók felé. Hallottam, hogy a többiek követnek, és láttam, hogy az ellenségeink is megindulnak. Tehetségemmel 3-at kapásból felgyújtottam, majd egynek nekirontottam. Erősnek bizonyult. Tűz lángolt a szemében, ahogy nekem is. Egy gyors mozdulattal mögé kerültem, és készültem letépni a fejét, de eltűnt. Megfordultam és szemben találtam magam vele. Szóval egy teleportáló. Lefagyasztottam a lábát, amivel nem értem semmit, csak időt nyertem. Amíg fagyott lábát nézte és darabokra szaggattam. Körbenéztem és láttam, hogy minden lángokban áll. Kerestem a barátaimat, de nem láttam őket. Senkit nem láttam. Az egyik füstfelhő mögül előlépett Eleazar. A kezében apa feje volt. Gonoszan mosolygott rám.
- Nem! – kiáltottam és nekirontottam. Rávetettem magam és egy fának vágtam. A düh és fájdalom elborította az agyamat. Eleazar nevetve felállt.
- Dühös vagy Bella. Így nem tudsz harcolni. Meg foglak ölni. – mondta vigyorogva.
- Nem. Nem fogsz! – mondtam és elindultam felé. Ő is megindult, aztán megállt. Nem értettem miért. Én tovább közeledtem felém majd megálltam tőle 2 méterre.
- Mi van? – kérdeztem, majd én is abba az irányba néztem, amerre ő. Nem láttam semmit, nem hallottam semmit. Hirtelen egy szorítást éreztem a karomon. Eleazar elrántott a helyemről és maga elé húzott. Mindkét kezével leszorított. Túl erősen. Nem tudtam szabadulni. Hirtelen erős fájdalmat éreztem a hasamban. Lenéztem és megláttam egy kést. Nem tudtam, honnan érkezett. Hisz Eleazar mindkét kezével fogott. Felnéztem és megláttam a halálsápadt Edward-ot. Eleazar elengedett, én pedig összeestem.
- Nem! – hallottam Edward üvöltését.
- Te ölted meg őt! Ne rám légy mérges. – mondta Eleazar, de már nem igazán figyeltem. A szemem lassan lecsukódott. Az eszméletem elvesztése előtt még éreztem, ahogy testem lángra kap, és mindennek vége szakad. Elnyelt a sötétség. A Halál.
Vége


Minden jó, ha a vége jó. De mi van, ha a vége is rossz?

5 megjegyzés:

  1. Szia
    hát hogy is fogalmazzak????
    NEM VOLT SZÉP DOLOG TŐLED HOGY MEGÖLTED BELLÁT,
    de TETSZETT A TÖRTÉNETED
    SZÓVAL GRATULÁLOK HOGY ILYEN ÉLÉNK A FANTÁZIÁD
    KÖSZÖNÖM HOGY MEGÍRTAD ÉS ELOLVASHATTAM:D
    PUSZI
    Üdv:Brigi a hű olvasód:D

    VálaszTörlés
  2. hát...én sem tudom, hogy fogalmazzak:D
    azt vártam, hogy külditek majd az anyázós meg szemetezős komikat, hogy hogy voltam képes ilyet tenni xd
    én örülök, hogy tetszett:D
    puszi:)

    VálaszTörlés
  3. Szia nekem tetszett a történet, lejétől a végéig, de azért a vége nagyon-nagyon gonosz vol tőled!!! Pusy Becky

    VálaszTörlés
  4. köszi:D
    örülök hogy nem küldtök el a tudjátok hova xdxd
    és annak is hogy tetszett:D

    VálaszTörlés
  5. Nekem tetszett ez a blog mert más volt mint a többi.Nincs mindig happy end..

    VálaszTörlés